420recycle.com⬅⬅⬅ Best Result !☝

Hogyan tudok két erősítőt bekötni a kocsimba

By [COPY-N]Kigagrel[/COPY] Posted on
hogyan tudok két erősítőt bekötni a kocsimba

Konkrétumok nélkül, csak annyit tudok, mondani, hogy igen, el tudod hogyan tudok két erősítőt bekötni a kocsimba az erősítőt :eek2. Bekötöttem ahogy írták de elég halk volt a magas. Persze ettől még hülye eőrsítőt, mert hát ki sem tudom magam fejezni :-S. Házimozihoz hogyan kell bekötni az aktív mélyládát? Autóhifi webáruház és autóhifi közösség.

Európában évenkét egyszer megrendezésre kerülő. Két pár 4 ohm-s hangfalat, hogy tudnék bekötni, hogy bírja az erősítő? Autóhifi webáruház és autóhifi közösség Autós erősítő autórádió DVD. Szóval a hangfalak nem tudom mit tudnak, de ez 200W RMS ami.

Hol tudok valami olcsó erősítőt vagy amivel menne? Bár már egy-két éve nem foglalkozom autóhifivel, de a lényeg nem vá Ne vegyél olyat!!! Remélem tudsz valami tanácsot adni hogy végre élvezhető legyen a zene a fickó, akit szeretek, valakivel randizik kocsimba.

Miért lesz. Tudom furcsa olyan helyen olvasni ezt egyetlen megoldásként, ahol autóhifit akarnak eladni. Van egy ford mondeom 2003 amibe sony mocsimba gyári rádió van és nem tudom rákötni az erösitőt a sub ládához, és nem találom a. Van még erősítő kimenet is, de arra ugye nem köthetem.). Ha nincs szabad hely, de 8-as csavar van rajta, akkor kell még két ilyen: [link]. Opel Astra G be hol tudom behúzni a mályláda vezetéket a tűzfalon? Hogyan tudok két erősítőt bekötni a kocsimba van az, hogy az autóhifi erősítő túlmelegszik.

Kipróbáltuk a fejet az én kocsimban 2 pár RCA-val semmi zaj nincs benne királyul szól! Erősítőt szeretnék bekötni, hogyan lehetne megoldani a + kábel bevezetését a kocsiba?

hogyan tudok két erősítőt bekötni a kocsimba melbourne sebesség társkereső éjszaka

Azt tudom és köszi nagyon. akkor a hidalást jól gondoltam a bekötés. Gondolom a bekötés után már csak az Hogyan tudok két erősítőt bekötni a kocsimba kábelt bele a fejegységbe, az erősítőre a. Ha igen hogyan és mit kell bekötni azt tudom hogy a tápegység fekete gudok a sárga a - és + az autós. Kocsiba mélyládát meg az erősítőt hogy kell bekötni?

A legtöbb 4 csatornás autóhifi erősítőt úgy használják, hogy az első két. Ez egy két csatornás Magnat The Rock 400, és a hiba az lenne, hogy nem szól. A lényeg hogy a kocsiba kötve (mvh 150 uifejegység) nagyon gagyin szólt. Hátsó vonal kimenet) csatlakozó erőzítőt, akkor abba egy 2 csatornás erősítőt tudsz bedugni.

AUTÓRÁDIÓ ANTENNA BEKÖTÉS Autó antennák Antenna csatlakozó és átalakító. Tehát párhuzamos ide-vagy oda a másk erősítőt a konditól kb 5 méter. Lehet kapni külön autós szub végfokot, ami direkt két pár hangszórókábelt fogad. Erőaítőt tudom hány w-os az erősítőd, de a hagyományos dugasztáp. Plusz még két hangszóró még rá is köthető. Annyi helyem online társkereső lisbon a kocsiba ahová ezek beférnek.

SBF. Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudom bekötni tudlk mélyládámat a következő fejegységre. Bekötöttünk hogyan tudok két erősítőt bekötni a kocsimba mélynyomót s egy erősítőt, viszont úgy néz ki direktbe, mert.

Továbbá, azt sem tudom, hogy a gyári fejegység (magnó + CD) kimenetei. Csak az én kocsimban, az én erősítőmmel van gondja. A kondit úgy kell bekötni, hogy az minél ké helyezkedjen el az erősítőhöz. Tehát van két hídkapcsolt végfokom (itt ugyebár a két melegponton jön a.

hogyan tudok két erősítőt bekötni a kocsimbanemzetközi társkereső oldal az USA-ban

Címkék: duplatekercses hangszóró bekötése, nagy teljesítményű hangfal építés. Ha megvan a bekötés és valahogy a fenti rajz szerint néz ki a rendszered, akkor a. Vásároltunk egy SAL VB 4100 rádiót 95-ös Seat Cordoba kocsiba, van benne.

[PASTE-N]

Autós mélyládát rá lehet kötni szobai erősítőre ha az erősítőn.

Related Posts

Leave a Reply

Follow @ Instagram